Pravila privatnosti

Zahvaljujemo što ste odabrali biti dio naše zajednice u tvrtki Fjaba d.o.o., poslujući kao PikiPoma („PikiPoma“, „mi“, „mi“ ili „naš“). Predani smo zaštiti vaših osobnih podataka i vašeg prava na privatnost. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s ovom obavijesti o privatnosti ili našom praksom u vezi s vašim osobnim podacima, kontaktirajte nas na info@pikipoma.com.

Kada posjetite našu web stranicu https://www.pikipoma.com/ (“Web stranica”), i općenito, koristite bilo koju od naših usluga (“Usluge”, koje uključuju Web stranicu), cijenimo da nam vjerujete s vašim osobnim podacima. Vašu privatnost shvaćamo vrlo ozbiljno. U ovoj obavijesti o privatnosti nastojimo vam na najjasniji mogući način objasniti koje podatke prikupljamo, kako ih koristimo i koja prava imate u vezi s njima. Nadamo se da ćete uzeti malo vremena da ga pažljivo pročitate, jer je to važno. Ako u ovoj obavijesti o privatnosti postoje neki uvjeti s kojima se ne slažete, molimo vas da odmah prekinete upotrebu naših Usluga.

Ova se obavijest o privatnosti odnosi na sve podatke prikupljene putem naših Usluga (koje, kao što je gore opisano, uključuje i našu web stranicu), kao i na sve povezane usluge, prodaju, marketing ili događaje.

Molimo pažljivo pročitajte ovu obavijest o privatnosti jer će vam pomoći da razumijete što radimo s podacima koje prikupljamo.

Sadržaj

  1. KOJE PODATKE PRIKUPLJAMO?
  2. KAKO KORISTIMO VAŠE INFORMACIJE?
  3. HOĆE LI SE VAŠI PODACI DIJELITI S KIM?
  4. DA LI SE VAŠE INFORMACIJE PRENOSE MEĐUNARODNO?
  5. KOLIKO DUGO ČUVAMO VAŠE INFORMACIJE?
  6. KAKO ČUVAMO VAŠE INFORMACIJE SIGURNO?
  7. KOJA SU VAŠA PRAVA NA PRIVATNOST?
  8. KONTROLE ZNAČAJKA KOJE NE PRATITE
  9. AŽURIRAMO LI OVO OBAVIJEST?
  10. KAKO SE MOŽETE NAM OBRATITI U VEZI S OVOM OBAVIJESTI?

1. Koje podatke prikupljamo?

Podaci koji se automatski prikupljaju

Ukratko: Neke se informacije – poput adrese internetskog protokola (IP) i / ili značajke preglednika i uređaja – automatski prikupljaju kada posjetite našu web stranicu.

Automatski prikupljamo određene podatke kada posjetite, koristite ili se krećete web stranicom. Ovi podaci ne otkrivaju vaš određeni identitet (poput vašeg imena ili podataka o kontaktu), ali mogu uključivati podatke o uređaju i upotrebi, kao što su vaša IP adresa, značajke preglednika i uređaja, operativni sustav, jezične postavke, URL-ovi koji se odnose na podatke, naziv uređaja, država, mjesto , informacije o tome tko i kada koristite našu web stranicu i ostale tehničke informacije. Ovi su podaci prvenstveno potrebni za održavanje sigurnosti i rada naše web stranice te za našu internu analitiku i izvještavanje.

Podaci koje prikupljamo uključuju:

Podaci dnevnika i upotrebe. Podaci zapisnika i upotrebe povezani su sa uslugom, dijagnostička upotreba i informacije o performansama koje naši poslužitelji automatski prikupljaju kada im pristupite ili koristiti našu web stranicu i koju bilježimo u datoteke dnevnika. Ovisno o tome kako vi u interakciji s nama, ovi podaci dnevnika mogu sadržavati vašu IP adresu, podatke o uređaju, vrsta preglednika i postavke te informacije o vašoj aktivnosti na web mjestu (poput kao datumski / vremenski žigovi povezani s vašom uporabom, pregledanim stranicama i datotekama, pretraživanja i druge radnje koje poduzimate, poput značajki koje upotrebljavate), uređaja informacije o događajima (poput aktivnosti sustava, izvješća o pogreškama (ponekad se nazivaju i “pad sustava odlagališta ‘) i postavke hardvera). 

2. Kako koristimo vaše podatke?

Ukratko: Vaše podatke obrađujemo u svrhe zasnovane na legitimnim poslovnim interesima, ispunjavanju našeg ugovora s vama, poštivanju naših zakonskih obveza i / ili vašem pristanku.

Osobne podatke prikupljene putem naše web stranice koristimo u razne poslovne svrhe opisane u nastavku. U te svrhe obrađujemo vaše osobne podatke oslanjajući se na naše legitimne poslovne interese, kako bismo s vama sklopili ili izvršili ugovor, uz vaš pristanak i / ili radi poštivanja naših zakonskih obveza. Uz svaku dolje navedenu svrhu naznačujemo određene razloge obrade na koje se oslanjamo.

Koristimo podatke koje prikupljamo ili primamo:

Da vam pošalju marketinške i promotivne komunikacije. Mi i / ili naši nezavisni marketinški partneri možemo koristiti osobne podatke koje nam šaljete u svoje marketinške svrhe, ako je to u skladu s vašim marketinškim preferencijama. Na primjer, kada izražavamo interes za dobivanjem podataka o nama ili našoj web stranici, pretplaćujemo se na marketing ili nas kontaktiramo na neki drugi način, prikupit ćemo osobne podatke od vas. U bilo kojem trenutku možete isključiti našu marketinšku e-poštu (pogledajte “ŠTA SU VAŠA PRAVA NA PRIVATNOST” u nastavku).
Isporučite ciljano oglašavanje vama. Vaše podatke možemo koristiti za razvoj i prikaz personaliziranog sadržaja i oglašavanja (i suradnju s trećim stranama koje to čine) prilagođene vašim interesima i / ili lokaciji i za mjerenje njegove učinkovitosti.

3. Hoće li se vaši podaci podijeliti s nekim?

Ukratko: Informacije dijelimo samo uz vaš pristanak kako bismo ih poštivali u skladu sa zakonima
vas uslugama, za zaštitu vaših prava ili za ispunjavanje poslovnih obveza.

Vaše podatke koje posjedujemo možemo obrađivati ili dijeliti na temelju sljedeće pravne osnove:

Pristanak: Vaše podatke možemo obraditi ako ste nam dali poseban pristanak za upotrebu vaših osobnih podataka u određenu svrhu.
Legitimni interesi: Vaše podatke možemo obrađivati kada je to opravdano potrebno za postizanje naših legitimnih poslovnih interesa.
Izvršenje ugovora: Ako smo s vama sklopili ugovor, možemo obrađivati vaše osobne podatke kako bismo ispunili uvjete našeg ugovora.
Pravne obveze: Vaše podatke možemo otkriti tamo gdje to zakonski moramo učiniti kako bismo se pridržavali mjerodavnog zakona, vladinih zahtjeva, sudskog postupka, sudskog naloga ili pravnog postupka, kao što je odgovor na sudski nalog ili sudski poziv ( uključujući kao odgovor javnim vlastima da ispune zahtjeve nacionalne sigurnosti ili provođenja zakona).
Vitalni interesi: Vaše podatke možemo otkriti tamo gdje smatramo da je potrebno istražiti, spriječiti ili poduzeti mjere u vezi s potencijalnim kršenjem naših pravila, sumnjom na prijevaru, situacijama koje uključuju potencijalne prijetnje sigurnosti bilo koje osobe i nezakonitim radnjama ili kao dokaz u parnica u kojoj smo uključeni.
Točnije, možda ćemo trebati obraditi vaše podatke ili podijeliti vaše osobne podatke u sljedećim situacijama:

Poslovni prijenosi. Možemo podijeliti ili prenijeti vaše podatke u vezi ili tijekom pregovora o bilo kojem spajanju, prodaji imovine tvrtke, financiranju ili stjecanju cijelog ili dijela našeg poslovanja drugoj tvrtki. 

4. Prenose li se vaši podaci međunarodno?

Ukratko: Vaše podatke možemo prenositi, pohranjivati i obrađivati u zemljama koje nisu vaša.

Naši se poslužitelji nalaze u. Ako našoj web stranici pristupate izvana, imajte na umu da vaše podatke možemo prenijeti, pohraniti i obraditi mi u našim objektima i one treće strane s kojima možemo dijeliti vaše osobne podatke (vidi “HOĆE LI SE VAŠI PODACI DIJELITI S KIM?” U) i u drugim zemljama.

Ako imate prebivalište u Europskom gospodarskom prostoru, te države možda ne moraju nužno imati zakone o zaštiti podataka ili druge slične zakone koji su sveobuhvatni kao oni u vašoj zemlji. Međutim, poduzet ćemo sve potrebne mjere za zaštitu vaših osobnih podataka u skladu s ovom obavijesti o privatnosti i važećim zakonom.

5. Koliko dugo čuvamo vaše podatke?

Ukratko: Vaše podatke čuvamo onoliko dugo koliko je potrebno da bismo ispunili svrhe navedene u ovoj obavijesti o privatnosti, osim ako zakonom nije drugačije određeno.

Vaše osobne podatke čuvat ćemo samo onoliko dugo koliko je to potrebno za svrhe navedene u ovoj obavijesti o privatnosti, osim ako je duži rok čuvanja potreban ili dopušten zakonom (poput poreza, računovodstva ili drugih zakonskih zahtjeva). Nijedna svrha ove obavijesti neće zahtijevati da vaše osobne podatke čuvamo dulje od 1 godine.

Kada nemamo kontinuirane legitimne poslovne potrebe za obradu vaših osobnih podataka, izbrisat ćemo ili anonimizirati takve podatke, ili ako to nije moguće (na primjer, jer su vaši osobni podaci pohranjeni u sigurnosne kopije), tada ćemo sigurno pohranite svoje osobne podatke i izolirajte ih od daljnje obrade dok brisanje nije moguće.

6. Kako čuvamo vaše podatke?

Ukratko: Cilj nam je zaštititi vaše osobne podatke sustavom organizacijskih i tehničkih sigurnosnih mjera.

Proveli smo odgovarajuće tehničke i organizacijske sigurnosne mjere namijenjene zaštiti sigurnosti svih osobnih podataka koje obrađujemo. Međutim, unatoč našim zaštitnim mjerama i naporima da osiguramo vaše podatke, nijedan elektronički prijenos putem Interneta ili tehnologija za pohranu podataka ne može biti zajamčena kao 100% sigurna, pa ne možemo obećati niti jamčiti da hakeri, cyber kriminalci ili druge neovlaštene treće strane neće biti u stanju pobijediti našu sigurnost i nepropisno prikupljati, pristupati, krasti ili mijenjati vaše podatke. Iako ćemo se potruditi zaštititi vaše osobne podatke, prijenos osobnih podataka na i s naše web stranice na vaš je rizik. Web stranici biste trebali pristupiti samo u sigurnom okruženju.

7. Koja su vaša prava na privatnost?

Ukratko: svoj račun možete pregledati, promijeniti ili ukinuti u bilo kojem trenutku.

Ako imate prebivalište u Europskom gospodarskom prostoru i vjerujete da nezakonito obrađujemo vaše osobne podatke, također imate pravo podnijeti žalbu lokalnom nadzornom tijelu za zaštitu podataka. Njihove podatke za kontakt možete pronaći ovdje: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Ako imate prebivalište u Švicarskoj, podaci za kontakt s tijelima za zaštitu podataka dostupni su ovdje: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html.

8. Kontrole za značajku ne-prati

Većina web preglednika i neki mobilni operativni sustavi i mobilne aplikacije uključuju značajku Ne-prati (“DNT”) ili postavku koju možete aktivirati kako biste signalizirali svoje sklonosti privatnosti da se podaci o vašim aktivnostima pregledavanja na mreži ne prate i prikupljaju. U ovoj fazi nije finaliziran niti jedan jedinstveni tehnološki standard za prepoznavanje i provedbu DNT signala. Kao takvi, trenutno ne reagiramo na signale DNT preglednika ili bilo koji drugi mehanizam koji automatski komunicira vaš odabir da se ne prati putem interneta. Ako se usvoji standard za internetsko praćenje kojeg se moramo pridržavati u budućnosti, obavijestit ćemo vas o toj praksi u revidiranoj verziji ove obavijesti o privatnosti.

10. Ažuriramo li ovu obavijest / politiku?

Ukratko: Da, ažurirat ćemo ovu obavijest po potrebi kako bismo ostali u skladu s relevantnim zakonima.

Povremeno možemo ažurirati ovu obavijest o privatnosti. Ažurirana verzija bit će označena ažuriranim datumom „Revidirano“, a ažurirana verzija stupit će na snagu čim bude dostupna. Ako napravimo značajne promjene u ovoj obavijesti o privatnosti, možemo vas obavijestiti ili vidljivim objavljivanjem obavijesti o takvim promjenama ili izravnim slanjem obavijesti. Preporučujemo vam da često pregledavate ovu obavijest o privatnosti kako biste bili informirani o tome kako štitimo vaše podatke.

11.Kako nas možete kontaktirati u vezi s ovom obavijesti?

Ako imate pitanja ili komentare u vezi s ovom obavijesti, možete se obratiti našoj službenici za zaštitu podataka (DPO) Mirni Litović, e-poštom na info@pikipoma.com ili poštom na adresu: Fjaba d.o.o., Ante Katunarića 21 Split 21000, Hrvatska

Ime tvrtke

Tvrtka je upisana u Trgovački registar: Trgovački sud u Splitu pod matičnim brojem tvrtke MBS 060220570.

Iznos uplaćenog kapitala u cijelosti: 20.000,00 kn

Članovi odbora: Mirna Litović

IME TVRTKE:
FJABA d.o.o.
Adresa: Ante Katunarića 14, 21000 Split
Godina registracije: 2006.
Podaci o banci i IBAN:
Raiffeisenbank Austria d.d., Zagreb
IBAN: HR4824840081135116377
SWIFT: RZBHHR2X
OIB: 09458496559
MBS 060220570.


Adresa e-pošte: info@pikipoma.com; pikipoma@gmail.com